ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ

Τέντες - Πέργκολες - Συστήματα Σκίασης
Καρακώστας Γιώργος | Πατήσια Αττική

 

Η επιχείρηση συστημάτων σκίασης του Γεωργίου Καρακώστα προσφέρουν προϊόντα και λύσεις για επαγγελματικούς χώρους. Διαθέτοντας μακρόχρονη εμπειρία και άριστη τεχνογνωσία κατασκευάζουμε συστήματα σκίασης και κάθε χώρο μελετώντας τη χρήση και τις ανάγκες του.
 

Εξυπηρετούμε εστιατόρια, καφετέριες, καταστήματα, ξενοδοχεία σε όλη την Αττική άμεσα και υπεύθυνα. Κατασκευάζουμε επίσης τέντες για σκάφη, ειδικά κιόσκια και στέγαστρα, καθώς και εφελκυόμενες κατασκευές.
 

Αναμβάνουμε υπόψη τις ιδιαιτερότητες κάθε χώρου και εργαζόμαστε με προσοχή και λεπτομέρεια ώστε να έχουμε ακριβείς μετρήσεις, οι οποίες θα μας εξασφαλίζουν την τέλεια εφαρμογή στη συνέχεια. Στόχος μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας μέσα από την καλύτερη δυνατή διαμόρφωση σκίασης που να δένει αρμονικά με το σύνολο του κτιρίου και το περιβάλλον.

 

 


Επικοινωνήστε μαζί μας

Εξυπηρετούμε άμεσα με τέντες, πέργκολες και λοιπά συστήματα σκίασης τις περιοχές: Πατήσια, Γαλάτσι, Νέα Φιλαδέλφεια, Νέα Χαλκηδόνα, Νέο Ηράκλειο, όλο το κέντρο της Αθήνας και όπου μας ζητηθεί εντός Αττική