ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Τέντες - Πέργκολες - Συστήματα Σκίασης
Καρακώστας Γιώργος | Πατήσια Αττική

 

Ο Καρακώστας Γιώργος διατηρεί μια σύγχρονη επιχείρηση στα Πατήσια Αττικής η οποία δραστηριοποιείται στις τέντες και παντός τύπου συστήματα σκίασης, εξυπηρετώντας όλη την Αθήνα. Η πολυετής εμπειρία μας στην κατασκευή και τοποθέτηση συστημάτων σκίασης (τέντες, πέργκολες κτλ), σε συνδυασμό με τα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, εγγυώνται άρτια αποτελέσματα σε κάθε εφαρμογή.
 

Στην επιχείρησή μας στην οδό Αγίου Λουκά 56 στα Πατήσια διαθέτουμε μια ευρεία γκάμα από τεντόπανα και υλικά σκίασης, τα οποία συνδυάζονται με ποικίλους μηχανισμούς και αυτοματισμούς. Η έμπειρη ομάδα μας απαρτίζεται από καταξιωμένους τεχνίτες οι οποίοι ολοκληρώνουν τα έργα με ταχύτητα και συνέπεια.
Τα προϊόντα μας ανταποκρίνονται στις κλιματολογικές συνθήκες της Ελλάδας εξασφαλίζοντας μακροχρόνια αντοχή, ενώ ταυτόχρονα αναβαθμίζουν αισθητικά το χώρο σας. 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εξυπηρετούμε άμεσα με τέντες, πέργκολες και λοιπά συστήματα σκίασης τις περιοχές: Πατήσια, Γαλάτσι, Νέα Φιλαδέλφεια, Νέα Χαλκηδόνα, Νέο Ηράκλειο, όλο το κέντρο της Αθήνας και όπου μας ζητηθεί εντός Αττική